484962_386797501406246_1116843717_n

Hudvård i Stockholm

Hudvård i Stockholm

Varmt välkommen till Yvonne Hedbergs Hudvård i Stockholm! Min ambition är att du ska du känna lugn, harmoni och professionalism när du stiger in i salongen – här ska du bara njuta, slappna av och få en upplevelse för kropp och själ. Oavsett om du är ute efter hudvård för hudföryngring, porrengöring eller en kur för ansiktet anpassad efter just din hudtyp, så hjälper jag dig. Läs gärna mer om vilka behandlingar jag erbjuder här.

Jag erbjuder olika typer av hudvård i Stockholm i min salong, som har en avslappnad och rofylld atmosfär dit både män och kvinnor kommer. Jag är auktoriserad hudterapeut och medlem i Sveriges Hudterapeuters Riksförbund (SHR). Min salong ligger i centrala Stockholm på Hantverkargatan, nära goda kommunikationer som tunnelbana och buss eller en kort promenad från centralen. Utöver ansiktsbehandling erbjuder jag också manikyr, pedikyr, färgning av fransar och bryn samt Make Up.

Hudvård i Stockholm – boka tid

Vill du veta mer eller boka en tid för hudvård i Stockholm? Du är varmt välkommen att kontakta mig på telefon070-796 52 97 eller mail: yvonne.hedberg@yahoo.se

behandlingsrum.jpg-for-web-normal Hudvård Stockholm

Plaza Kvinna recenserar Yvonnes Hudvård

Du har väl sett att Plaza Kvinna (nr 11, 2012) har gjort ett reportage om Yvonne Hedbergs Hudvård i Stockholm? Bara toppbetyg till min salong och mina behandlingar!
Boka en skön behandling redan idag!

Läs reportaget i Plaza Kvinna

 

 

plazayvonnehedberg_mini