Ansiktslyft utan kniv

Här presenterar vi behandlingsmetoder för dig som vill ha ett lyft i huden utan att behöva genomgå operation och få en massa oönskade biverkningar. Metoderna är smärtfria och du märker resultat redan efter första behandlingen.

ELMAC COLOR RF

Elmac Color RF är det perfekta komplementet till de flesta behandlingar. Skön effektiv behandling för huduppstramning, ökad spänst och lyster. Behandlingen ger snabba synbara resultat och kan utföras året om samt på alla olika hudtyper och hudfärger. Behandlingen bygger på radiofrekvens som är en smärtfri, icke-kirurgisk metod som är en väl bebrövad teknologi och som har använts inom kirurgin i över 70 år. Radiofrekvensen värmer upp och stimulerar kollagenet  huden. När fibroblasterna värms upp krymper de först och man känner en sammandragning av huden. Värmeutvecklingen i huden får kollagenet att återskapas genom att gammalt och skadat kollagen repareras och återhämtar sig. Effekten blir en direkt uppstramning av huden men också en långsiktig verkan på slapp hud, rynkor och bristningar. Blodcirkulationen och lymfcirkulation påverkas också av radiofrekvensen vilket medför att svullnader dämpas och mörka ringar runt ögonen reduceras

Behandlingsområden:

Dubbelhaka                                               Hudföryngring och lyft

Lymfmassage                                            Rynkor

Reduktion av fria radikaler                          Roseacea & Couperoser

Djupgående muskelmassage                       Acne

Antistress                                                Porreducering

Djupmassage                                           Slapp hud

Mörka ringar & påsar under ögonen              Fettreducering
Pris 1050 kr / beh. Vid kur – reducerat pris.

Skin Rejuvenation (Hudföryngring) med IPL – ELMAC
Vid en hel Skin Rejuvenation (SR) behandlas kärl, pigment och kollagen (bindväven i dermis) samtidigt en dvs. behandlingen är multifunktionell. Första  reaktionen är en rodnadsökning och stramhetskänlsa som kan sitta i upp till ett par dagar. Huden upplevs också något torrare varför återfuktande produkter ifrån Corpoliberos sortiment rekommenderas.
Behandlingen sker som kur med 2-3 inledande behandlingar med 2-3 veckors mellanrum. Eftersom huden fortsätter åldras krävs det att man fortlöpande får behandlingarna med 6-18 månaders mellanrum för att bibehålla resultat. Antalet månader mellan underhållsbehandlingarna varierar och beror på hudens kondition, din ålder, hur mycket du solar etc.

Pris 1800 / beh. Vid kur – reducerat pris.

Lift 6 LPG
Lift 6 LPG är en ny banbrytande metod som grundar sig på massageteknikens idéer. Jag går igenom hela ditt ansikte med små sköna massageimpulser. Behandlingen är sagolikt skön och avkopplande. För bästa resultat rekommenderar jag en kick start på 14 gånger fördelat på 2-3 gånger i veckan. Därefter räcker det att underhålla med enstaka behandlingar var 4-6 vecka. Men redan efter första behandlingen märker du resultat, och ditt ansikte har fått ett lyft och en ny lyster.

  • Slätar ut och stramar upp huden i ansiktet
  • Reducerar dubbelhakor och stramar upp halsen och dekolletaget
  • Reducerar linjer och rynkor
  • Ökar collagen- och elastinproduktionen
  • Lymfdränerar och ökar blodcirkulationen
  • Reparerar och återuppbygger hudens hälsa på djupet
  • Djuprengör huden och tar bort orenheter och makeup-rester

Passar: alla hudtyper, särskilt trött och slapp hud, grovporig hy och den som vill reducera begynnande ålderstecken
Tid: 30 minuter
Pris: En behandling 690 kronor. Kur 14 gånger 8 400 kronor
Face Sculpturing

Prova vår Face Sculpturing – ansiktslyft utan kniv. Jag bearbetar musklerna i ditt ansikte så att de blir vältränade och fasta. I och med att musklerna blir bearbetade blir också huden fastare. Behandlingen utförs med så kallade elektroterapi och ger dig ökad blodgenomströmning, fastare hud och en ny lyster. Ett upplyftande resultat!

Passar: alla hudtyper, särskilt den som vill reducera begynnande ålderstecken

Tid: 20 minuter

Pris: En behandling 380 kronor. Kur 8 gånger 2 700 kronor